Home Renginiai Praktinė - dalykinė konferencija „Ribentropo ir Molotovo paktas Lietuvos Nepriklausomybės praradimo ir atkūrimo kontekstuose“
Praktinė - dalykinė konferencija „Ribentropo ir Molotovo paktas Lietuvos Nepriklausomybės praradimo ir atkūrimo kontekstuose“
Parašė Sonata Džiavečkaitė   

               2014 m. gruodžio 10 d. (trečiadienį) Lietuvos istorijos mokytojų asociacijos Vilniaus skyrius kartu su Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) Istorijos fakultetu ir Lietuvos Respublikos Seimu organizuoja praktinę-dalykinę konferenciją „Ribentropo ir Molotovo paktas Lietuvos Nepriklausomybės praradimo ir atkūrimo kontekstuose“. Organizuojamas metodinis renginys yra skirtas paminėti Ribentropo–Molotovo pakto pasirašymo 75-osioms metinėms.

 

              Konferencijoje savo mintimis ir įžvalgomis dalysis ne tik istorikai, bet ir žymūs Lietuvos mokytojai, kurie pateiks metodinių rekomendacijų, kaip reikia dirbti su Z kartos atstovais. Taip pat renginyje dalyvaus Aukščiausiosios tarybos – Atkuriamojo Seimo pirmininkas prof. Vytautas Landsbergis, kuris pasidalins savo mintimis apie Lietuvos persitvarkymo sąjūdžio veiklą, siekiant išviešinti slaptuosius Ribentropo–Molotovo pakto protokolus.

                     Šia konferencija siekiama kelti mokytojų profesinę kvalifikaciją, skatinti mokytojų, mokslininkų ir studentų diskusijas apie darbą šiuolaikinėje mokykloje. Renginys yra skirtas visiems, kurie domisi istorija ir jos dėstymu Lietuvos mokyklose.

                      Konferencijos vieta: Lietuvos edukologijos universiteto Istorijos fakultetas (LEU II rūmai, T. Ševčenkos g. 31, Vilnius).

                      Konferencijos dalyviams bus išduoti kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai. 

 

 Registracija (iki gruodžio 9 d.) ir informacija el. paštu   Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai .  

 

Kviečiame dalyvauti - 

Vilniaus skyriaus pirmininkė Sonata Džiavečkaitė

 

Konferencijos programa_LEU_2014_12_10